Ulpan Halom flyttet undervisningen til internett. Det er en suksess!

Allerede før de reiser til fedrenes land begynner immigrasjonsprosessen. Noe av de viktigste de kan gjør, i tillegg til den byråkratiske prosessen med å få papirene i orden, er å lære seg hebraisk, forteller Leonid Merzon, direktør ved Ulpan Halom, språkskolen i St.Petersburg.

Da skolen måtte stenge dørene på grunn av korona-pandemien åpnet de nye rom på internett. Da kunne elever som Marc Friedmann som bodde i Sibir også delta på undervisningen! Les Marcs historie under.

Mange av elevene bor i St.Petersburg, men dette har åpnet for at elever over hele Russland kan få hebraiskundervisning hos Ulpan Halom.

Hvert år flytter cirka 30% av elevene til Israel.

HJH har støttet språkskolen siden 1991. Over 12 000 av Ulpan Haloms elever har gjort aliya til Israel.

Marc Friedman lærte seg hebraisk hos Ulpan Halom på nettet før han gjorde aliya.

Marc Friedman fikk hebraiskundervisning hos Ulpan Halom via nettstudiene

Send din støtte til jødiske immigranter som vil forberede seg og komme til Israel med hebraisk i lommen.

VIPPS til 79332
Bankkonto nr: 3000.21.42828
Paypal til: post@hjhome.org

Hjelp Jødene Hjem har støttet Ulpan Halom i 30 år. Les mer om dette her: Ulpan Halom

Støtt oss

Når du støtter Hjelp Jødene Hjem vet du at pengene kommer frem. Vi har meget lave administrasjonskostnader pga lite kontor og få ansatte. Alle våre prosjekter blir grundig sjekket for sin seriøsitet og evne til å levere. Prosjektene går hvert år gjennom en vurdering av den israelske stat, i tillegg til at daglig leder og styret i HJH, sammen med rådgiver rabbiner Michael Melchior, vurderer dem hvert år.

Vi hjelper dem hjem – vi hjelper dem hjemme

HJH støtter hovedsaklig arbeid blant nye immigranter til Israel, spesielt de som står svakest i israelsk samfunn – barn, eldre, kvinner og de som bor i utsatte strøk sikkerhetsmessig. HJH støtter prosjekter innenfor «de grønne linjene.»

HJH driver også med informasjonsarbeid om antisemittisme.

Click here to add your own text