Hvis du vil støtte de jødiske immigrantene til og i Israel til det siste, ber vi deg gi en testamentarisk gave til Hjelp Jødene Hjem.

Dersom din hjertesak − Israel og det jødiske folket − skal få en del av din arv, må du sørge for at det står i ditt testamente. Hvis du ikke har satt opp testamente, er det arveloven som regulerer din arv. Du kan testamentere et hvilket som helst beløp, stort eller lite, så lenge du respekterer pliktdelsreglene (etterkommere har noen rettigheter).

Hjelp Jødene Hjems støtte til prosjektene finansieres ved hjelp av gaver fra privatpersoner over hele landet. Med en testamentarisk gave til HJH vil du sette spor etter deg som venn av Israel og det jødiske folk i lang tid etter din bortgang. Du vil gi et avgjørende bidrag til framtidens arbeid for å bekjempe antisemittisme og skape større forståelse for Israel.

Vi hjelper deg

Dersom du trenger råd om regler og juridiske spørsmål i forbindelse med testamentering til HJH kan advokat Jan Benjamin Rødner svare på dine spørsmål. Ta kontakt med ham på e-post jan@rodner.no eller tlf. 950 29 896.

Spørsmål?

Hvis du har noen spørsmål vedrørende å gi en testamentarisk gave til Hjelp Jødene Hjem, ta gjerne kontakt med oss på telefon 22 36 21 70 eller epost: post@hjhome.org