HJH har ingen planlagt tur til Israel på det nåværende tidspunkt.

Vi skulle gjerne ha reist allerede høsten 2022, men prosjektene har så mye å gjøre med de mange ukrainske flyktningene som har kommet til landet, samtidig som det er mye som skal på plass etter to år med korona-pandemi.

Når vi neste gang reiser på tur i HJH-regi er ikke bestemt.

Når HJH reiser på tur står Israel fra innsiden i fokus: Vi ser frem til å treffe israelerne på hjemmebane, få møte nye og gamle immigranter om hverandre.

Vi ønsker å formidle flere sider av israelsk hverdag. Du får se med egne øyne de utfordringene jødene står overfor og hvordan gaver til HJH blir brukt. I løpet av turen vil du møte mennesker med lokalkunnskap og forskjellig bakgrunn. Til sammen danner de mosaikken Israel.

Den enkelte deltager står fritt til å velge å stå over en eller flere programposter. Et godt og innholdsrikt program kan kanskje være for mye for noen, og da er det bare å velge det man helst vil delta på. Det er helt i orden å ta en ekstra pause, hvis man føler for det. Vi anstrenger oss for å lage en inkluderende og hyggelig tur. Det er ingen hindring å komme på turen alene.

Bli med HJH til Israel

Bli med HJH til Israel

Vi inviterer deg til å være med på en interessant og givende solidaritetstur, der du får møte israelerne på hjemmebane. På prosjektsbesøk treffer du immigranter og andre som på forskjellig vis har fått hjelp i vanskelige situasjoner. Frivillige og ansatte forteller om sin hverdag i arbeidet med å hjelpe medmennesker til rette i det nye landet – en krevende prosess som kan ta år.

HJH arrangerer turer der man får nye opplevelser, impulser og en sjanse til å se Israel på en helt spesiell måte.

Bildet er fra tidligere HJH-tur!

Bli med HJH til Israel i 2022!

HJH tur til Israel

I mange år arrangerte HJH tur til Israel hvert år. I dag er det mange som reiser alene til Israel og også mange andre turer på markedet. HJH-turen er dog unik på markedet på den måten at vi besøker HJHs prosjekter, får møte mange immigranter til landet og får slik en unik innsikt og mulighet til å se Israel fra innsiden!

Om du ønsker å få program, påmeldingsskjema og reisevilkår tilsendt per post når detaljer om turen når det er klart, send inn skjemaet under.

Ja, jeg vil ha mer informasjon om Israeltur med HJH!

Nyheter til dette temaet