Bli med HJH til Israel

Bli med HJH til Israel

Vi inviterer deg til å være med på en interessant og givende solidaritetstur, der du får møte israelerne på hjemmebane. På prosjektsbesøk treffer du immigranter og andre som på forskjellig vis har fått hjelp i vanskelige situasjoner. Frivillige og ansatte forteller om sin hverdag i arbeidet med å hjelpe medmennesker til rette i det nye landet – en krevende prosess som kan ta år.

Vår neste reise til Israel vil være i mars 2020! Det blir en skikkelig jubileumstur – HJH feirer 30 år! Vi ser frem til å treffe israelerne på hjemmebane, få møte nye og gamle immigranter om hverandre, og ikke minst utflukt til Knesset og påfølgende festkveld i Jerusalem!

For mange er shopping og bading en hyggelig avveksling i ferien, så vi legger opp til en del fritid, slik at man på egenhånd kan gjøre det man ønsker.  Turledere og guide kommer gjerne med forslag eller slår følge. Noen av kveldene vil det være sosiale samvær med forskjellig innhold. Vi ønsker å formidle flere sider av israelsk hverdag. Du får se med egne øyne de utfordringene jødene står overfor og hvordan gaver til HJH blir brukt. I løpet av turen vil du møte mennesker med lokalkunnskap og forskjellig bakgrunn. Til sammen danner de mosaikken Israel.

Den enkelte deltager står fritt til å velge å stå over en eller flere programposter. Et godt og innholdsrikt program kan kanskje være for mye for noen, og da er det bare å velge det man helst vil delta på. Det er helt i orden å ta en ekstra pause, hvis man føler for det. Vi anstrenger oss for å lage en inkluderende og hyggelig tur. Det er ingen hindring å komme på turen alene.

I mange år arrangerte HJH tur til Israel hvert år. I dag er det mange som reiser alene til Israel og også mange andre turer på markedet.Vi kommer til å oppdatere denne siden om neste tur, når informasjonen er klar.

Neste HJH-tur til Israel går i vårt 30-årsjubileumsår – 2020!

Er du interessert i å få informasjon når det er mer detaljer på plass? Send inn skjemaet under.

Ja, jeg vil ha mer informasjon om Israeltur med HJH!

Nyheter til dette temaet