Bli med HJH til Israel

Bli med HJH til Israel

Vi inviterer deg til å være med på en interessant og givende solidaritetstur, der du får møte israelerne på hjemmebane. På prosjektsbesøk treffer du immigranter og andre som på forskjellig vis har fått hjelp i vanskelige situasjoner. Frivillige og ansatte forteller om sin hverdag i arbeidet med å hjelpe medmennesker til rette i det nye landet – en krevende prosess som kan ta år.

For mange er shopping og bading en hyggelig avveksling i ferien, så vi legger opp til en del fritid, slik at man på egenhånd kan gjøre det man ønsker. Vi har mange dager i Jerusalem, så det blir anledning til å utforske byen alene eller i mindre grupper. Turledere og guide kommer gjerne med forslag eller slår følge. Noen av kveldene vil det være sosiale samvær med forskjellig innhold. Vi ønsker å formidle flere sider av israelsk hverdag. Du får se med egne øyne de utfordringene jødene står overfor og hvordan gaver til HJH blir brukt. I løpet av turen vil du møte mennesker med lokalkunnskap og forskjellig bakgrunn. Til sammen danner de mosaikken Israel.

Den enkelte deltager står fritt til å velge å stå over en eller flere programposter. Et godt og innholdsrikt program kan kanskje være for mye for noen, og da er det bare å velge det man helst vil delta på. Det er helt i orden å ta en ekstra pause, hvis man føler for det. Vi anstrenger oss for å lage en inkluderende og hyggelig tur. Det er ingen hindring å komme på turen alene.

I mange år arrangerte HJH tur til Israel hvert år. I dag er det mange som reiser alene til Israel og også mange andre turer på markedet.Vi kommer til å oppdatere denne siden om neste tur, når informasjonen er klar.

Neste HJH-tur til Israel går i vårt 30-årsjubileumsår – 2020!

Er du interessert i å få informasjon når det er mer detaljer på plass? Send inn skjemaet under.

Ja, jeg vil ha mer informasjon om Israeltur med HJH!

Nyheter til dette temaet