Ledig stilling: Markedsføringskoordinator

Målrettet kommunikasjonsarbeid er viktig for å fortsette det gode arbeidet og nå ut. Vi leter etter en som kan drive vårt markedsføringsarbeid; -forhandle, administrere og følge opp våre avtaler og se på nye markeder. Vi ser etter en person som samarbeider, men samtidig jobber godt selvstendig.

Vi ser etter en dyktig, kreativ, intuitiv og ansvarsfull person som synes det ville være flott å ha en jobb som kanskje ikke tar så mange timer i uken, men som er et meget meningsfylt arbeid.

HJH er en liten organisasjon med få ansatte, så hver enkelt person gjør en stor forskjell i organisasjonen vår. HJH er basert på samarbeidsarbeid og veldedighetstanken. Kanskje er dette stedet for deg å gjøre en slik forskjell?

HJH er en samarbeidskomite som formidler hjelp til jøder i krise og humanitært arbeid i Israel. En del av arbeidet er også å formidle kunnskap om jødenes situasjon og om antisemittisme og dens følger. Ni organisasjoner fra kristent, jødisk og pro-israelsk Norge står sammen bak om vårt arbeid.

Oppgaver:

– Planlegge, forhandle, administrere og følge opp avtaler med print, sosiale og andre media.

– Være med og følge opp og koordinere markedsføringsarbeidet.

– Være med og videreutvikle vår markedsføring.

Kvalifikasjoner:

– Markedskunnskap som er relevant for HJH.

– Relevant utdanning og/eller erfaring.

– Søker må dele HJHs grunnsyn og være enig i HJHs virke og formål.

Lønn etter avtale.

Arbeidssted, antall timer, fast stilling vs konsulentstilling avtales med organisasjonen.

Søknadsfrist: 30.november

Søknad med cv og attester

Vi svarer kun aktuelle søknader.

Søknader mottas kun elektronisk til epost eller via finn.no: jobb@hjhome.org

Eller se annonsen vår på finn.no: https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=280938856&fbclid=IwAR1SuCin8tMX3JHHOtfZYVEXMZqMuNLBCBEL6AHU8dFF8FgbtCyZD1EHvU0

Kort om oss:

HJH er en samarbeidskomite som formidler hjelp til jøder i krise og humanitært arbeid i Israel. En del av arbeidet er også å formidle kunnskap om jødenes situasjon og om antisemittisme og dens følger.

Vil du gjøre frivillig arbeid hos HJH?
Fra tid til annen har vi behov for noen ekstra hender.
Meld din interesse til kontoret på epost: post@hjhome.org

Vil du jobbe hos HJH?
Vi er en liten organisasjon med få ansatte. Men, fra tid til annen hender det vi har en stilling ledig. Alle stillinger hos HJH er deltidsstillinger.
Meld din interesse her: jobb@hjhome.org