Vis din støtte til Israel i krisetid!

Shaar HaNegev

Slik sender du hjelp:

  • VIPPS til 79332
  • Send til kontonummer 3000.21.42828
  • Bruk paypal til post@hjhome.org eller knappen under

Israel er ikke alene – vi er med landets innbyggere og vil støtte dem! Nå trenger de hjelp, og vi kan gjøre en forskjell. HJHs partnere står på i denne vanskelige tiden – du kan være med å hjelpe de i nød.

HJH har lang erfaring med å stille opp for Israel i krisetid. Våre partnere i Israel er ute og står på døgnet rundt over hele Israel nå med psykologisk, fysisk krisehjelp i tillegg til den hjelpen de gir i fredstid. De jobber nå aktivt med å hjelpe de som er rammet arv rakettregnet fra Gaza og intern uro i Israel. Samtidig jobber mange av dem også for å skape fred internt i Israel på grasrotnivå.

Din støtte vil hjelpe tusenvis av israelere i krise. Nye immigranter er blant de mest sårbare når landet er i krise. De står uten nettverk som kan hjelpe dem, de kan ikke språket, alt er nytt. Din hjelp vil være uvurderlig for dem.

HJH har nær kontakt med sine partnere, spesielt i krisetid. Din støtte er mer enn økonomisk. Det er viktig for HJH å viderebringe også den emosjonelle og psykologiske støtten fra giverne. Det gjør vi ved å stadig være i kontakt med partnere våre i Israel, være et lyttende øre til deres bekymringer og stress. Og ikke minst – vi forteller dem at her i Norge er vi tusenvis av mennesker som støtter Israel og innbyggerne der.

Selah Israel Crisis Management har hjulpet tusenvis av nye immigranter i krisetid i Israel. Også nå. Dette er familier der tragedie og krise– terror, ulykke eller sykdom har gjort at denne familien trenger hjelp. Familiene er nye i Israel. Så inntreffer tragedien – da stiller Selah opp.

Nå i krisetid er Selahs ansatte hele tiden ‘på.’ Familiene som fra før av var i en vanskelig situasjon er ekstra sårbare. Selahs ansatte og frivillige er i aktivt i kontakt med dem – på telefon og de besøker dem hvis det er mulig. De gir assistanse på alle måter de kan. Familier som allerede klarer seg selv og som har fått assistanse fra Selah, er i krisetid igjen på Selahs radar, og får ekstra hjelp ved behov.

Selah følger også aktivt med på alt som skjer i Israel nå – og hvis en immigrantfamilie blir rammet, er de der. De ringer familien, de drar til sykehuset eller hjemmet og er aktivt tilstede for dem.