Kjære giver!

Endelig, etter en lang og kald vinter og en kjølig vår er sommeren kommet, og jeg håper det blir en god tid for dere.

Sommeren gir oss fornyede muligheter til å tilbringe tid sammen med familie og venner og til å dyrke interesser. Mange av dere reiser også på sommerstevner.

Sommeren gir oss også nye muligheter til å fortelle andre om Israel og om arbeidet til HJH. Kanskje kan vi til og med finne nye givere. På den måten kan vi hjelpe andre samtidig som vi selv har en god tid. Det er en flott måte å feriere på.

Ikke alle i Israel har de samme mulighetene til å ta fri og for nyinnvandrede familier med barn i skolepliktig alder kan ferietiden bli det motsatte av en god tid, den blir vanskelig. Barna har lang ferie, men foreldrene må jobbe. Dette er grunnen til at ett av de prosjektene vi støtter i Israel er Jerusalem Foundation. Gjennom dem får mange slike barn et godt og givende tilbud i noe av ferien. Jeg håper at dere vil være med på å gi dem et slikt kjærkomment avbrekk, til å gi dem minneverdige opplevelser i denne sommerferien.

Øyvind Bernatek
Styrets leder
Vil du være vår budbringer i sommer?Hjelp Jødene Hjem har aviser og nyhetsbrev, brosjyrer og giroer som gir informasjon om vårt viktige arbeid for jødisk immigrasjon til Israel. Vi ønsker at denne informasjonen skal nå nye lesergrupper. Vil du hjelpe oss å spre det? Ta med informasjonsaviser til sommerens stevner og familiebesøk. Ring oss på 22 36 21 70 og vi sender deg noe du kan ta med. På forhånd takk.

Tenk på immigrantbarna
Vi hjelper deg gjerne med advokatbistand, dersom du ønsker å betenke på de svakeste av de svake i ditt testamente.

Ennå en av våre givere ønsket gaver til HJH ved sin gravferd, i stedet for blomster. En vakker gest fra en sann Israelsvenn som nå har gått bort.