Takk fra Sha’ar HaNegev

Warda Goldstein (t.h.) takker for HJH-givernes støtte på vegne av kommunestyret i Sha'ar HaNegev. Pengene er blant annet gått til oppgradering av tilfluktsrom. (Foto: Mona Beck)

Det gikk ikke mange dagene før dette brevet kom:

Kjære HJH-venner!

På vegne av Sha’ar HaNegev regionens administrasjon og innbyggere vil vi få uttrykke vår store takknemmelighet for deres sjenerøse gave. Som dere vet, er det helt nødvendig for oss å fortsette å beskytte innbyggerne i regionen, og gaven fra dere vil sette oss i stand til det; å skape tryggere omgivelser for innbyggerne i områder som trenger det.

Vi vil gjerne benytte anledningen til å uttrykke våre følelser for deres organisasjon og dens flotte arbeid og den fortsatte støtten, som aldri slutter å forundre oss. Vi føler et nært vennskap med HJH, som har er varm plass i våre hjerter. Vi vet at vi ikke er alene i vanskelige tider. Vær så snill å viderebringe vår varmeste takk til alle i organisasjonen.

Vi gleder oss til å motta solidaritetsgruppen når den kommer på besøk i oktober. Det er alltid en stor fornøyelse å treffe dere og det er hyggelig å få vise fram hvordan pengene fra dere er blitt benyttet.

Med vennlig hilsen
Warda Goldstein og Rita Mimon
Sha’ar HaNegev Regional Council