Takkebrev til sosialarbeideren

Et takkebrev fra en familie som har klart å snu en negativ trend i hjemmet og utenfor til en solskinnshistorie kom til Katef leKatef:

 

«Vi har nådd slutten av perioden med møtene våre, vi fortsetter ferden alene med følelsene våre. Jentene er annerledes, de er spente og nervøse. … I begynnelsen av reisen vår kom vi til Katef leKatef med mange problemer og mye frykt, og vi trodde ikke at det fantes løsninger på problemene våre. Vi var redde for å mislykkes.» skriver familien.

 

Det har ikke vært en enkel prosess, forteller familien: Å endre vaner, å høre hva man må rette opp på, å legge om livet. Men, takket være samarbeidet med sosialarbeideren sin, Yamit Kashi, i Katef Lekatef har familien lykkes! De forteller at takket være Yamit begynte de å kunne se kjærligheten som fantes i familien og fokusere på det positive. De klarte å gjøre om den dårlige atmosfæren i hjemmet, og nå støtter de hverandre. «Etter hvert møte [med sosialarbeideren] dro vi hjem og snakket om det vi hadde lært… Du viste oss kjærligheten, varmen vi hadde i familien.» Med kunnskapen om at vi er en spesiell familie vi, klarer vi å møte utfordringene videre, skriver familien i takkebrevet.

 

“Vi håper at vi nå er på den rette veien, og at vi sammen skal klare å overkomme utfordringene og problemene som kommer sammen,” avslutter familien i brevet. Det er alltid herlig å få høre slike solskinnshistorier – spesielt når barn er involvert.

 

Vi ønsker familien lykke til videre!