Kjære giver!

Tidligere har vi oppgradert tilfluktsrom, trygget barne-haver, vi støtter Selah som hjelper familier som har blitt rammet av terroren.

Det er fantastisk å se at så mange velger å flytte til disse områdene, ja det er flere som ønsker å bo her, enn det det er plass til for øyeblikket. Her krever nybygging mye planlegging for at de som bor her skal være trygge.

At så mange, blant annet ved hjelp fra dere, våre generøse givere, bosetter seg her, viser at terroren ikke seirer; og de onde kreftene, mørkets makter på Gaza-stripen, ikke klarer å oppnå det de ønsker, å jage israelerne bort fra Israel, så de kan ta over landområdet. Det er jo Hamas sitt grunnlov-festede mål. De skal ikke lykkes, det er dere med på å garantere.

Takk for at dere står opp for Israel og det jødiske folk, takk for at dere tør der andre tier, takk for at Israel får ha dere som venner og vi får ha dere som givere og støttespillere; det gir krefter til å stå på videre i en tid som litt for ofte kan synes mørk. Bidragene dere gir, stort som lite, det betyr virkelig noe for alle som vi kan hjelpe. Det gjør en stor forskjell i deres hverdag!

Øyvind Bernatek
styrets leder