HJH i sosiale medier

juni2013 hjh webside final

 

Websiden vår blir stadig oppdatert og vi er aktive på facebook med egen facebookside. Dette kommer i tillegg til de månedlige nyhetsbrevene som våre givere mottar i posten, og som også blir lagt ut i pdf-form på internett.

 

 

juni2013 issuu hjh final

 

Alle nyhetsbrevene kan leses på vår nettside – og også i vårt «bibliotek» på internett. Man kan også laste nyhetsbrevene til egen maskin, eller printe dem ut, og lese dem når det passer en selv best – uten å måtte være på nettet.

 

 

 

HJH i sosiale media 2013.Facebooksiden er et flott medium for oss, hvor vi kommuniserer med våre støttespillere på en engasjerende og interaktiv måte. Det er en fin måte givere kan holde seg oppdatert på HJHs prosjekter – og få en daglig oppdatering om hva som skjer i Israel ellers. Det er også en måte man kan vise støtte til HJH på – selv uten å ha en eneste ekstra krone i lommen. Facebooksiden gir oss også en mulighet til å dele mer generelle Israel- og jødedomsrelaterte nyheter, som kan være av interesse for våre givere. Siden er dermed noe mer enn kun en informasjonkanal om HJHs arbeid, den er også en kilde til informasjon om det som skjer i Israel, om jødedom i Norge og ellers i verden. Du kan hjelpe oss ved å like oss på facebook – og spre ordet om HJHs gode arbeide videre på nettet.

 

HJH på nettet:

Webside: www.hjhome.org

Facebookside: www.facebook.com/hjelpjoedenehjem

Nettbibliotek med HJHs nyhetsbrev i pdf: http://www.issuu.com/hjhome