Dette er en unik sjanse til å være med HJH til Israel og se prosjektene, møte immigrantene og se Israels mangefasetterte ansikt! HJH feirer 30 år i 2020 – og det vil vi markere med en flott tur til Israel.

Dette er en annerledes og unik tur. Fokuset vil være på å møte immigrantene og se HJHs prosjekter. Vi kommer til å ha base i Netanya første del av turen og i Beersheva den andre delen av turen, med en natt i Jerusalem på veien. Hver dag, unntatt lørdag, reiser vi ut med buss og guide og får se og oppleve Israel fra innsiden.

Vi skal bla besøke Selah Israel Crisis Management Center og høre om deres viktige arbeid. HJHs fadderskapsprogram er i samarbeid med Selah. Vi skal til det jemenittiske kultursenteret og få høre om de jemenittiske immigrantene. Vi skal få møte russisk-talende immigranter og høre hva de har å fortelle. Vi skal også til Sør-Israel, få se med egne øyne hvordan det er å bo nære grensen til Gaza. Vi får møte etiopiske immigranter og høre deres historie. Ikke minst vil det bli en flott festdag i Jerusalem med bl.a. besøk i Knesset og den botaniske hagen der HJH har sitt evige minnested. Det vil være egentid i både Netanya og Jerusalem med tid til shopping. Dette er bare et lite innblikk i det turen vil inneholde.

Vi reiser med LOT via Warsawa til Tel Aviv. Vi kommer til å bo på gode, men ikke luksuriøse hotell.

Dato: 11.-18.mars 2020

Pris: 19.500 kroner

Inkludert i prisen: fly tur/retur Oslo-Tel Aviv, hotellrom, alle måltider i Israel (frokost, lunsj og middag) unntatt lunsj når det er friformiddag (max 2), inngang alle steder i programmet, transport i Israel, norsktalende guide, tips til guide og hotellbetjening samt flyskatt og avgifter på inntil 1600 NOK.

Ikke inkludert i prisen: Reiseforsikring, evt enkeltromstillegg, evt tilknytningsfly, mat og drikke på fly/flyplass, lunsj på friformiddag.

Det er tilknytningsmuligheter med fly fra andre steder i landet. Hvis dette er noe du ønsker, ta kontakt med oss, og vi kan gi mer informasjon om dette. Pris på tilknytning har ligget på mellom 1600 og 1900 kroner.

Det er mulighet for å utsette returen, hvis man ønsker flere dager i Israel og reise hjem på egenhånd. Ta kontakt hvis dette er noe du ønsker, for å forhøre deg om mulighet og pris.

Prisen er basert på to personer i dobbelrom. Hvis du ønsker enmannsrom er dette mulig mot et enkeltromstillegg.

Det er begrenset antall plasser på turen. Påmeldingsfrist og betaling av halvparten av prisen er 1.desember 2019. For å få detaljert program, spørsmål og påmelding, ta kontakt med kontoret på: 22362170 eller send oss en epost til post@hjhome.org

Les mer her: https://www.hjhome.org/aktuelt/bli-med-hjh-til-israel/