Nå trengs det hjelp til oppussing av bomberom i Israel, over 60 står på venteliste.

Du kan hjelpe Israel konkret og direkte!

Massakren 7. oktober i Israel gjorde det veldig tydelig for alle landets innbyggere, og særlig de som bor rundt Gaza, hvor brutalt og grusomt et angrep fra Hamas kan være. Det tydeliggjorde hvor viktig det er å være så godt beskyttet som man kan, og det gjelder i det daglige særlig viktigheten av å ha et bomberom tilgjengelig. For det er ikke uvanlig at innbyggerne i grensebyene til Gaza må løpe i dekning fra raketter som blir sendt ut av Gaza, det er nesten blitt en del av hverdagslivet, dessverre.

Tenufa Bakehila er et av prosjektene HJH støtter i Israel. De driver i det daglige med oppussing og restaurering av hjemmene til svakerestilte immigranter, som ikke har mulighet eller penger til å få gjord dette selv. Nå har det meldt seg et annet behov, nemlig oppussing og reparasjoner  av bomberom. De pusser opp 5-6 bomberom per dag, og det er 60-70 på ventelisten. Nye legges til hver dag. Behovet er stort!

Arbeidet gjøres av frivillige, men det må handles inn materialer, det er reisekostnader, og mer som ikke kan ordnes ved frivillighet. Derfor trengs det sårt nye midler raskt! HJH ønsker å bidra med dette, og vi håper du kunne tenke deg å være med på dette viktige arbeidet.

Du kan gi en gave på følgende måter, og alt går direkte til Tenufa Bakehila sitt arbeid med å pusse opp bomberom:

Du kan bidra med en gave via Vipps til 79332

Du kan også sende din gave til konto 3000.21.42828

Eller med kort via PayPal:

Tusen takk!!