Mange bekker små gjør en stor å

Tusen takk alle sammen!

Uten all den støtten dere gir oss, både i form av gaver, omtanke, bønn, emailer og engasjement ellers ville ikke HJH være den organisasjonen den er i dag. Det er takket være alle våre givere at vi kan styrke israelsk samfunn og nye immigranter til Israels liv på så mange fantastiske måter.

Grunnstammen i HJHs tre

Vi vil denne gangen spesielt takke alle de som ofte kanskje ikke synes – de mange trofaste giverne som gir en 50-lapp her, kanskje 20 kroner eller 100 kroner en gang i blant. Vi er takknemlige for hver en av dere, og for hvert enkelt av bidragene som kommer. Dere utgjør en stor forskjell i mange, mange israeleres liv – og det skal dere vite. Uten de mange bidragene på 50, 100 og 200 kroner som kommer inn hver måned, ville ikke vårt arbeid være mulig. HJHs suksess er takket være denne grunnstammen i vårt aksjonsarbeid. Vi vil også spesielt sende en tanke til de mange som tømmer sparebøssen, eller ser hva de har å rutte med ved månedens slutt og sender oss en liten slant. Tusen takk.

Takk for engasjementet

Vi vil også gjerne takke for all omtanke, engasjement og forbønn. Det er mange som ikke har mulighet til å gi penger, men som gir av sin tid – ved å dele ut brosjyrer og annet materiale om HJH i fritiden sin, ved å be for Israels og HJHs velferd, eller som snakker om HJHs arbeid til venner, kollegaer og familie. En slik innsats skal og bør ikke undervurderes. Vi er meget takknemlige.