Kjære giver!

Øyvind Bernatek, HJHs styreleder

Øyvind Bernatek, HJHs styreleder

Denne lederen blir kortere enn vanlig, ikke fordi jeg ikke har mye å si, men fordi det jeg vil si er så klart.
På ny har jeg hatt anledningen til å besøke en del av de prosjektene vi støtter, og igjen er jeg blitt møtt med så mye takknemlighet for den hjelpen vi kan gi gjennom den gavemildhet dere viser.
På ny har jeg sett hvilken stor frivillig innsats det er i våre prosjekter, noe som gjør at hjelpen vi gir kan nå så mange.
På ny har jeg sett hvilken forskjell denne hjelpen gjør; hvordan den største drøm i livet til en jøde fra Etiopia blir fullbyrdet, hvordan vi kan endre på hverdagen deres når de først er i Israel, hvordan vi kan hjelpe dem som har blitt rammet av tragiske hendelser slik at livet deres igjen blir til å leve, ­­hvordan vi får livet på rett kjøl for en ung som har kommet litt uheldig ut og hvorledes vi har kunnet gi trygghet til mange som bor nær Gaza-stripen – bare for å nevne noen få situasjoner hvor vi hjelper.
Jeg håper dere vil fortsette å gi så rund­håndet! Vi skal gjøre vårt beste for at hjelpen når akkurat der den trengs mest og at så mange som mulig får glede av den. Da kan vi være med på å virkeliggjøre drømmen til så mange jøder som ønsker å flytte hjem til Israel, for disse drømmene trenger ingen drømmetydere, bare gode mennesker rundt om i verden som med sin kjærlighet omskaper dem til virkelighet.