Israel er 70 år! Gi din jubileumsgave til kontonummer 3000 21 42828 eller vipps til 79332
I år fyller Israel 70 år. Opprettelsen av den moderne staten Israel er en drøm som ble til virkelighet for det jødiske folket. Etter 2000 år kunne de vende tilbake til fedrenes land. Siden 1948 har det kommet 3,2 millioner immigranter til Israel. Det gir 125 jødiske immigranter per dag i snitt de siste 70 årene. Det vitner om det sterke ønsket om å komme tilbake og bekrefter behovet for Israel som et jødisk nasjonalhjem i våre dager.

Fortsatt er det jøder over hele verden som drømmer om å komme hjem til Israel, men som trenger vår hjelp. Jødene i Etiopia, jødene i Jemen, jødene i Ukraina – for å nevne noen. Med vår hjelp kan også de få komme til Israel. De venter på hjelpen vår i dag.

Mange av immigrantene trenger også mye hjelp når de har kommet til Israel – også dette er et viktig arbeide som HJH er med på. Sammen bygger vi et sterkt og godt Israel – for fremtidige generasjoner med immigranter som vender tilbake til fedrenes land, og for de fremtidige generasjonene som skal bli født der og fortsette å bygge Israel. Israel trenger oss i dag, mer enn noen gang tidligere

Mange jøder venter på å få komme til Israel under forferdelige forhold. De venter mens det rundt dem er hungersnød, uro og krig. Ingen kan hjelpe alle her i verden, men alle kan vi hjelpe noen. Dette er en ekstra sjanse til å hjelpe noen av de mange jødene rundt om i verden, som fortsatt ønsker seg hjem – hjem til Israel, til fedrenes land. De trenger vår støtte her fra Norge nå!

Gi din jubileumsgave til Israel, til de jødiske immigrantene, i dag! Sammen kan vi hjelpe dem hjem – til Israel.

Tusen takk for din jubileumsgave til de jødiske immigrantene til og i Israel!

Send din gave øremerket “Israel 70 år” til kontonummer 3000 21 42828

eller

VIPPS til 79332